Astrologie

# femeil dulci #cele mai dulci zodii #horoscop #zodiac

Acestea sunt cele mai "dulci" semne zodiacale, potrivit unui astrolog

Partenerul de viata are grija sa te verifice atunci cand te simti stresat? Sau exista cineva la birou care zambeste mereu la toata lumea si ii intreaba pe toti cum se simt? Unii oameni sunt, pur si simplu, plini de dulceata. Acesti oameni pozitivi au abilitatea naturala de a face ziua cuiva mai buna. Si este posibil ca astrologia sa le multumeasca pentru asta - fie ca asta inseamna sa ofere un umar pe care sa plangi sau pur si simplu o energie buna. Aceasta calitate placuta este adesea scrisa in stele, asadar citeste mai departe pentru a descoperi care sunt cele mai dulci semne zodiacale. 

Pesti

Pestii sunt extrem de romantici, asadar, daca te iubesc, fie pe plan sentimental, fie ca prieten, pot fi super darnici. Pestilor nu prea le pasa de bani sau de statut, asa ca, daca castiga ceva, vor imparti cu placere, daca isi comanda masa inainte sa ajungi tu, iti vor da jumatate, daca sunt chemati pe scena pentru a accepta un premiu, te vor lua cu ei. Tot ceea ce isi doresc Pestii este sa se simta in siguranta si stiu ca, dand inapoi, pot cimenta o prietenie sau o relatie.

Varsator

Varsatorii pot avea o fata calma de odihna, nu sunt mari zambitori, dar inima lor este uriasa. Sunt cunoscuti pentru ca sunt pasionali si au adesea o fire agreabila. Dar nu sunt incantatori doar cu prietenii si membrii familiei, ci si cu strainii, si tin sa le ia apararea tuturor. Sunt foarte preocupati de dreptate si egalitate si nu ezita sa pledeze pentru ceilalti.  Varsatorii au grija de persoanele aflate in dificultate si vor da intotdeauna o mana de ajutor - unul dintre cele mai dulci lucruri pe care le poate face o persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare