Astrologie

#nesuferiti #zodii #astrologie

Nesuferitii zodiacului. Zodiile de care toata lumea se fereste

 

Ti s-a intamplat vreodata sa intalnesti o persoana noua si sa nu iti placa, fara sa apuci sa o cunosti? Ei bine, se pare ca astrele au o mare influenta cand vine vorba despre persoanele pe care le consideram placute si cele pe care vrem sa le ocolim cat mai mult.

Este imposibil sa iti placa de toata lumea, la fel cum este imposibil sa fii placut de toata lumea. Insa, in lumea zodiilor, exita trei nativi pe care prea putine persoane ii suporta. Iata care sunt cei mai nesuferiti nativi ai zodiacului. 

Fecioara

Fecioarele sunt in topul celor mai nesuferite zodii. Nici nu este de mirare, deoarece spiritul lor excesiv de critic nu este pe placul nimanui. Desi nu sunt oameni rai, si nu au intentii rele, nativii nascuti sub semnul Fecioarei sunt perfectionisti si nu se abat niciodata de la principiile lor. Insa, felul lor de a fi ii scoate pe multi din sarite. Ba chiar ajung, fara sa vrea, sa-i indeparteze pe cei dragi de langa ei, deoarece se plang in permanenta de ceva sau de cineva si nimic nu pare sa-i multumesca. 

Berbec

Berbecii sunt extrem de impulsivi si se enerveaza din orice. Acest lucru le creeaza celor din jur impresia ca este imposibil ca ceva sa fie pe placul lor, sau ca o discutie sa poata decurge normal. Sunt putine persoane din jurul lor care ii suporta, insa nu multi au curajul sa le spuna asta in fata.  La urma urmei cine si-ar dori sa intre in conflict cu un Berbec?

Leu

Leii au un orgoliu pana la cer si inapoi. Acest lucru ii poate face greu de suportat de multe persoane. Vor sa fie mereu in centrul ateniei si ajung sa se laude singuri chiar si atunci cand nu este cazul. Laudele excesiva ii face pe multi sa se indeparteze de ei. In plus, faptul ca obisnuiesc sa faca glume pe seama celor din jur, le ofera rapid statutul de nesuferiti. 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului