Zodia ta si dragostea

#fosti parteneri #relatii #zodii

3 zodii care nu rezista sa nu se intoarca la fostii parteneri

 

Ai incheiat o relatie romantica sau partenerul tau a pus capat relatiei tale, dar nu reusesti sa-ti uiti fostul? Este posibil sa fii unul dintre semnele zodiacale carora le este greu sa mearga pana la capat cu o despartire.

De multe ori esti tentata sa reaprinzi flacara cu unul dintre fostii parteneri, speri ca fostul tau partener va relua legatura cu tine. Nevoia de a te intoarce la fostul partener poate fi foarte intensa, in functie de personalitatea ta si de tipul de relatie pe care ai avut-o cu aceasta persoana. Cu toate acestea, unele semne zodiacale vor fi mai predispuse sa se intoarca la cineva pe care l-au iubit candva si sa fie nostalgice in legatura cu istoria lor trecuta. Ei vor avea tendinta de a-si aminti despre aceasta persoana sau de a se uita la fotografiile vechi ale acesteia.

Fecioara

Persoanelor care au Soarele in Fecioara le va fi mai greu sa renunte la o persoana cu care au avut o aventura. Nu se implica usor intr-o relatie, dar atunci cand intalnesc persoana potrivita, se pot implica total in relatie. Aceasta situatie le permite Fecioarelor sa se simta in siguranta si sa aiba un anumit confort cu partenerul lor. De aceea, nativilor din acest semn de Pamant le va fi greu sa treaca peste o relatie care s-a incheiat.

Pesti

Pentru Pesti, despartirea de un partener nu este dramatica, dar deseori au dificultati in a realiza ca relatia s-a terminat cu adevarat. Acesta este motivul pentru care Pestii pot fi adesea in negare. Persoanele nascute sub acest semn au tendinta de a dori sa demonstreze ca sunt de neinlocuit. Isi pot recapata increderea in ei insisi intorcandu-se la fostii lor iubiti pentru a-i mangaia.

Adesea isi vor folosi senzualitatea pentru a-si atinge scopul si pentru a recastiga un fost caruia va fi greu sa reziste tentatiei. Pestii pot fi cu adevarat in negare si chiar si intr-o noua relatie, vor avea tendinta de a continua sa se gandeasca la fostul lor si sa spere ca se vor impaca.

Rac

Racii sunt foarte sensibili si pot cadea rapid in nostalgia unei relatii trecute si vor sa-si recupereze amintirile. Pentru acest semn de apa, despartirea este adesea foarte dramatica si este sfasietor atunci cand o relatie se termina. Celor din zodia Rac nu le place singuratatea si vor face orice pentru a umple golul emotional cu un alt partener. Cu toate acestea, este mai usor pentru ei sa se intoarca la cineva pe care il cunosc decat sa mearga la o persoana noua si sa o ia de la capat.

Persoanele nascute sub aceasta zodie vor face orice pentru a relua legatura cu un fost, in ciuda timpului petrecut sau a anumitor obstacole. Ele sunt convinse ca fostul nu poate trai fara ele si invers si se pot intoarce la prima relatie fara ezitare.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea