Vedete din Romania

#poza rara #fiica gina pistol #gina pistol #smiley #nunta

Poza cu rara cu fiica Ginei Pistol si a lui Smiley. Cum a fost imbracata micuta la nunta parintilor ei

 

Sambata, 27 mai, Gina Pistol si Smiley au spus DA, dupa sapte ani de relatie si cea mai importanta fiinta care le-a fost alaturi a fost chiar fiica lor, Josephine.

Micuta Josephine a fost alaturi de parintii ei in ziua nuntii, stralucind intr-o rochie superba de printesa ivoire, dres alb si pantofi visinii. Parul ei a fost este prins intr-un coc, avand o bentita asortata.

Desi o tin departe de ochii publicului, spre surprinderea tuturor, Smiley si Gina Pistol au publicat o poza inedita cu fetita de la fericitul eveniment.

 

 

Cei doi au distribuit pe retelele de socializare o poza speciala, in care Smiley o arunca in aer pe Josephine, sub privirile Ginei Pistol, care poarta rochia alba de mireasa.

"Poza cu Josephine este superba, de revista", "Simpli si atat de frumosi. Casa de piatra si multa fericire!", "Cata iubire, cata perfectiune", au fost doar cateva dintre comentariile primite la postare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului