Vedete din Romania

#mariana moculescu #relatie #iubit

Mariana Moculescu, detalii despre relatia cu iubitul mai tanar cu 10 ani. „Este foarte generos din toate punctele de vedere”

 

Mariana Moculescu a dezvaluit recent ca are o relatie de aproape trei luni cu un politician mai tanar decat ea. Intr-o emisiune de la Prima TV, gazduita de Cristi Brancu acum cateva saptamani, fosta sotie a lui Horia Moculescu a discutat despre evolutia acestei relatii, dar nu a dezvaluit identitatea partenerului.

Fosta sotie a lui Horia Moculescu a dezvaluit ca iubitul sau ca este o personalitate importanta din Romania si ocupa o functie intr-un oras diferit de Bucuresti. Mariana Moculescu a marturisit ca relatia a inceput dupa ce si-a deschis un cont pe platforma OnyFans si a povestit si cum a reusit politicianul sa o cucereasca.

„M-a vazut pe Instagram si a facut rost de numarul meu de telefon, nici nu este greu, mi-a dat mesaj, a trebuit sa ne intalnim. Nu m-am dus la intalnire, a mai trecut o perioada, iar am primit mesaje, dar ce mesaje, ce finete. Si nu m-am dus nici la a doua intalnire, dar noi ne imprieteneam foarte tare prin videocall. A treia oara trebuia sa ne intalnim, dar s-a intamplat de asa natura incat nu am ajuns. S-a suparat atunci, fusese gentleman si eu sa-i raspund cu lipsa… Este cu 10 ani mai tanar, e la moda acum. Este foarte generos din toate punctele de vedere. De vreo doua luni suntem impreuna, dar ne-am vazut o singura data, in rest doar prin video si mesaje”, a zis Mariana Moculescu, in emisiunea lui Cristi Brancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare