Vedete din Romania

#mariaj andreea esca #andreea esca #mariaj

Ce se intampla cu mariajul Andreei Esca, dupa 22 de ani de relatie: „Nu trebuie sa ne uitam la data din calendar”

Ajunsa la 50 de ani, Andreea Esca este, fara doar si poate, una dintre cele mai mari vedete pe care le are Romania.

 

Prezentatoarea stirilor de la PRO TV este recunoscuta de o tara intreaga atunci cand iese pe strada, iar statutul de vedeta i se potriveste perfect.

De mai bine de 22 de ani, adica de aproape o jumatate de viata, Andreea Esca se iubeste cu Alexandre Eram, cel alaruti de care are si doi copii, pe Alexia si pe Aris. Iar intr-un interviu pe care l-a oferit recent celor de la Click, vedeta de la PRO TV a vorbit despre dragoste, afirmand ca ea sarbatoreste iubirea ori de cate ori are ocazia.

„Eu sunt chiar o rasfatata a sortii, in viata de zi cu zi, dar nu pentru ca sunt Andreea Esca. Pur si simplu mi-a dat Dumnezeu noroc sa fiu rasfatata, asa cum sper sa se intample pentru toate femeile. Nu poti sa fii decat fericit ca se intampla asemenea lucruri in viata ta. Sunt o romantica incurabila. Atunci cand iubesti pe cineva, orice gest ti se pare extraordinar. Nu trebuie sa asteptam neaparat sa se intample ceva cum n-am mai vazut, important e sa se intample o emotie acolo. De fapt este vorba despre emotie. Trebuie sa sarbatorim de fiecare data cand suntem indragostiti, indiferent de data. Daca suntem indragostiti, sarbatorim, daca nu suntem indragostiti, nu sarbatorim. Nu trebuie sa ne uitam la data din calendar”, a spus Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului