Vacante

#romani #destinatii de vacanta #vacante

Unde mai merg Romanii in vacante si care sunt destinatiile pe care le ocolesc

Un sondaj realizat recent de o platforma de turism arata ca romanii sunt tot mai mult atrasi de Maramures, care a fost cea mai ravnita destinatie de vacantain 2022. Pe de alta parte, romanii sunt tot mai nemultumiti de litoralul romanesc care s-a depreciat in ultimii ani.

Maramuresul a fost cotata de romani drept o destinatie de vacanta cu servicii de calitate, similare celor din afara tarii. Aici, turistii au gasit cele mai bune conditii de cazare din Romania. De asemenea, inclusiv la capitolul ospitalitate, Maramuresul ocupa prima pozitie, ceea ce doveste ca turismul local prospera, iar investitiile in  acest sector se simt, mai arata sondajul. 

Litoralul romanesc, pe lista neagra a romanilor

La polul opus, se afla litoralul romanesc, care a devenit una dintre cele mai ocolite destinatii de vacanta. Asta deoarece in ultimii ani serviciile s-au depreciat major, dar preturile au continuat sa creasca.

Romanii sunt din ce in ce mai atenti la serviciile primite, la curateni, ospitalitatea oamenilor, dar si la calitatea preparatelor culinare, care, la drept vorbind, sunt de o calitate indoienica pe aproape tot litoralul, dar preturile sunt extrem de piperate.

FOTO: freepick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea