Vacante

#locuri bantuite #orasul vrajitoarelor #salem #halloween #sua

Cele mai bantuite locuri din Salem pe care sa le vizitezi de Halloween

Salem este cunoscut ca fiind cel mai bantuit loc din America. Acest lucru provine probabil de la sfarsitul anilor 1600, cand multi au fost acuzati de practici de vrajitorie in anumite colonii din Massachusetts.

 

Mai mult de 200 de persoane au fost prinse practicand vrajitoria si, nu, spre deosebire de Harry Potter, cu siguranta nu a fost pentru a aduce beneficii oamenilor in vreun fel.

1. Muzeul Vrajitoarelor din Salem

Cel mai bun loc pentru a incepe explorarea laturii bantuite a orasului Salem Massachusetts este Muzeul Vrajitoarelor din Salem. Procesele vrajitoarelor din Salem au fost o serie de audieri si urmariri penale ale persoanelor acuzate de vrajitorie in Massachusettsul colonial intre februarie 1692 si mai 1693. Peste doua sute de persoane au fost acuzate. Treizeci au fost gasite vinovate, dintre care nouasprezece au fost executate prin spanzurare.

2. Cimitirul Old Burying Point

Cimitirul Old Burying Point este al doilea cel mai vechi cimitir din Statele Unite. Este cunoscut ca fiind casa multor spirite si aparitii fantomatice. Se crede ca este o locatie de top din Salem bantuita din motive intemeiate. Multi dintre cei care au luat parte la procesele vrajitoarelor sunt ingropati aici, inclusiv judecatorii (judecatorul Jonathan Corwin si judecatorul John Hathorne) care au prezidat cazurile.

3. Casa celor sapte frontoane

Casa celor sapte frontoane, cunoscuta si sub numele de Casa Turner sau Conacul Turner-Ingersoll, este un conac colonial din 1668 din Salem, Massachusetts, denumit astfel pentru frontoanele sale. A fost facut celebru de romanul The House of the Seven Gables (Casa celor sapte frontoane), scris de Nathaniel Hawthorne in 1851. Romanul gotic este despre familia fictiva Pyncheon care a trait in timpul Proceselor vrajitoarelor din Salem si a fost inspirat de o casa reala din Salem, Massachusetts. Casa este desemnata ca fiind un monument istoric national. Puteti face un tur al casei istorice, care include un tur de 45 de minute al Casei celor sapte frontoane cu un interpret profesionist, un tur audio de 30 de minute si acces la terenul istoric.

4. Inchisoarea Salem 

Inchisoarea Salem este un sit istoric care a fost un centru de detentie in perioada 1813-1991. Chiar daca a fost construita la mult timp dupa devastatoarele procese ale vrajitoarelor, se spune ca inchisoarea a fost construita in temnitele in care vrajitoarele au fost tinute captive pentru o perioada de timp. Deoarece prizonierele erau tinute in conditii teribile, multe dintre ele au murit din cauza bolilor. De asemenea, a servit si ca "casa" a Strangulatorului din Boston inainte de executie. Se spune ca are energii negative, cauzate de vrajitoarele care au stat in temnitele de sub cladire.

5. Casa Johnathan Corwin

Casa Johnathan Corwin este cunoscuta si sub numele de Casa Vrajitoarelor si a fost transformata in muzeu. Aceasta a fost casa judecatorului Jonathan Corwin (1640-1718) si este singura structura pe care o puteti vizita in Salem cu legaturi directe cu procesele vrajitoarelor din Salem din 1692; cea mai faimoasa vanatoare de vrajitoare din istoria Americii. Se spune ca locuinta are o energie magica, deoarece are legaturi directe cu procesele vrajitoarelor. Oamenii au raportat ca au auzit zgomote ale unui bebelus inconsolabil, despre care se stie ca era unul dintre cei cinci copii ai judecatorului Johnathan Corwin si ai sotiei sale, Elizabeth. Acestia, din pacate, au murit in perioada in care au locuit in casa.

FOTO: https://www.boboandchichi.com/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea