Nasterea

#theo rose #veste #medici #nastere #sarcina

Vestea primita de Theo Rose din partea medicilor. Cu ce complicatii se confrunta vedeta

Theo Rose se afla in ultima luna de sarcina si se pregateste sa devina mama in curand. Desi isi dorea o nastere naturala, medicii au constatat complicatii in sarcina, iar artista va  naste prin cezariana.

In doar cateva saptamani, Theo Rose si partenerul ei, Anghel Damian, vor sarbatori sosirea pe lume a baietelului lor. Chiar daca isi dorea sa nasca natural, planurile lui Theo Rose au fost schimbate deoarece bebelusul are cordonul ombilical in jurul gatului si este considerabil mai mare, astfel incat medicii au recomandat o cezariana.

„Cred ca patru saptamani mai am, in cap, de aici inainte! Acum, ca vom trece putin de termen, se intampla adesea, dar na, patru saptamani. (…) Ma incearca emotii de tot felul. E nerabdarea pe primul loc, exista si un fel de teama, pentru ca mi-am dorit foarte tare sa nasc natural, din ce am inteles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Si e posibil sa nu se poata, are si cordonul in jurul gatului, sa vedem de cate ori. Eu imi doresc sa incerc, in orice caz, si vedem. Daca doamna doctor ne recomanda sa facem cezariana, vom face, ca sa nu punem pe nimeni in pericol, da…

Cred ca o sa plang tare cand o sa il tin in brate. Ma bucur ca am avut copilul intr-un moment in care chiar mi-am dorit copil. Unii zic ca suntem prea tinere sa facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare ca e momentul potrivit. Cred ca aveam nevoie de asta. De copil… Ca unii au zis, cred ca pauza ti-a prins bine. Nu, copilul. Astept copilul, nu pauza”, a declarat artista pentru protv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele