Horoscop lunar

#horoscopul lunii februarie 2023 #provocari februarie #horoscop februarie 2023 # horoscop februarie

HOROSCOP FEBRUARIE 2023. Provocari pe toate planurile pentru zodii

Luna februarie se anunta o luna plina de provocari pentru zodii. Este o luna in care acestia trebuie sa acorde atentie problemelor de cuplu. Pentru alti nativi insa, problemele apar la locul de munca, acolo unde intampina promovari si rezistente. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna februarie, in functie de zodie. 

 

Berbec

Berbecii simt nevoia sa de a fi iubiti si rasfatati, dar si de a-si rasfata partenerii, in acelasi timp. Luna dragostei le prieste din plin. La locul de munca, nativii pot avea parte de schimbari benefice. Este o luna prielnica studiilor si calatoriilor in interes de serviciu.

Taur

Taurii au parte de o luna plina de evenimente semnificative, neasteptate, in viata de cuplu. Toate acestea aduc insa, schimbari pozitive in viata de cuplu. Au succes si la locul de munca unde se fac remarcati si au toate sansele sa avanseze. Este posibil sa apara castiguri neasteptate.

Gemeni

Gemenii o lasa mai domol cu dragostea in aceasta luna. Au nevoie de timp pentru ei si de o pauza. Acestea vin in urma dezamagirilor si chiar a racirii relatiei cu partenerul. Exista insa si vesti bune. Nativii au ocazia sa-si sporeasca veniturile si sa-si revigoreze situatia materiala. Banii vin insa in urma eforturilor depuse de acesti nativi in ultima perioada, la locul de munca.

Rac

Februarie nu este o luna benefica relatiilor de cuplu. Racii se simt singuri si au tendinta de a le face reprosuri partenerilor. Ba mai mult, au impresia ca libertatea le este ingradita. De aici pana la certuri este doar un singur pas. Si la locul de munca au parte de stres insa reusesc sa atinga performanta, iar acest lucru le asigura succes si bani. Atentie la sanatate!

Leu

Pentru Lei, februarie se anunta o luna romantica, in care isi indreapta atentia catre relatia de cuplu. La locul de munca dau insa dovada de ambitie si initiativa, iar acest lucru ii ajuta sa isi atinga scopurile si chiar sa-si mareasca veniturile. Trebuie sa fie insa atenti la starea de spirit, si sa nu se lase influentati de sentimente negative.

Fecioara

Pentru Fecioare se anunta o luna cu framantari in ceea ce priveste relatia de cuplu. Unele dintre acestea pot avea legatura cu latura financiara. Februarie este o luna activa pentru acesti nativi, la locul de munca. Este posibil ca acestia sa castige bani neasteptati din mosteniri, retrocedari sau sponsorizari.

Balanta

In luna februarie este accentuata natura dubla a Balantelor. Nativii se vor lupta cu instincte primare care se intrepatrund cu latura umana, rationala. Acest lucru ii face vulnerabili in fata deciziilor. La locul de munca, nativii dau dovada de creativitate si putere de expresie. Este o luna benefica pentru comunicare si negociere.

Scorpion

Scorpionii isi concentreaza atentia spre partenerii de cuplu. Este o luna in care pun acent pe dragoste, convietuire si planuri de viitor in comun. Cei singuri au sanse sa-si intalneasca perechea. In ceea ce priveste cariera, este o luna tumultoasa, plina de provocari, peste care pot trece daca dau dovada de o buna organizare si gandire pozitiva. Stresul isi poate pune amprenta pe sanatatea nativilor.

Sagetator

Sagetatorii nu au parte de o luna fabuloasa in cuplu. Totul se desfasoara intr-o rutina zilnica din care par sa nu mai poata iesi. In plan profesional au parte insa de realizari. Este o luna in care nativii reusesc sa se afirme si sa castige atentia celor din jur. Este o luna perfecta pentru innoire, reconstructie si relansare.

Capricorn

Capricornii sunt unele dintre cele mai pasionale semne zodiacale, in aceasta luna. Pun mare accent pe viata de cuplu si sunt in stare sa faca orice pentru fericirea partenerului. In schimb, in cariera, nativii trebuie sa depuna ceva eforturi pentru a-si asigura venitul. Cele mai mule castiguri vin din parteneriate.

Varsator

In ceea ce priveste viata sentimentala, Varsatorii nu o duc prea bine. Este o luna in care ies la iveala rutina, frustrarile si ingradirile, iar toate aceste duc la certuri si chiar despartiri. In plan profesional lucrurile nu decurg cum ar trebui si intervin situatii limita, intarzieri neprevazute si chiar accidente care ii trag in jos. Mare atentie la starea de sanatate! Vizitele la medic nu trebuie amanate in aceasta luna.

Pesti

Pestii vor fi supuse provocarilor in relatiile de cuplu. Nativii vor trece prin momente tensionate, cu suisuri si coborasuri. In ceea ce priveste viata profesioanala, nativii vor da dovada de harnicie, iscusinta si implicare, iar aceste calitati le vor umple buzunarele cu bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro