Horoscop lunar

#horoscop dragoste septembrie 2022 #horoscop lunar dragoste septembrie 2022 #septembrie 2022 #horoscop septembrie 2022 #horoscop lunar dragoste #horoscop dragoste #horoscop lunar septembrie 2022

Horoscop dragoste septembrie 2022! Care sunt zodiile care au noroc in dragoste si care se vor desparti

Luna septembrie vine cu schimbari pentru multe zodii in plan sentimentale. Daca unii nativi trec prin momente tensionate sau chiar despartiri, altii au norocul de a gasi perechea la care visau de multa vreme. Afla ce ti-au pregatit astrele, in plan sentimental, pentru luna septembrie!

Berbec

Septembrie vine cu vesti bune in plan amoros pentru Berbeci. Este o luna pasionala, plina de aventura si adrenalina alaturi de partenerul de cuplu. Totodata, nativii aflati intr-o relatie serioasa pot avea parte de neintelegeri in viata de cuplu, insa acestea se vor solutiona rapid. Cei singuri au parte de conjuncturi favorabile si pot lega relatii de durata in aceasta luna.

Taur

Taurii vor avea parte de sitatii neplacute si tensionate in viata de cuplu, multe dintre ele cauzate de lipsa banilor sau a problemelor de comunicare dintre parteneri. Pentru a sta departe de naplacerile cauzate de neintelegerile din cuplu, nativii sunt sfatuiti sa fie cat mai clari in aceasta perioada si sa puna accentul pe comunicare. Nativii singuri au sanse sa-si gaseasca o iubire la distanta sau in timpul unei vacante.

Gemeni

Pentru Gemeni lucrurile pot lua intorsaturi ciudate in ceea ce priveste viata de cuplu. Ceea ce este valabil azi, maine poate sa nu mai fie. Se anunta neintelegeri si controverse in viata de cuplu. Nativii sunt sfatuiti sa se poarte cu tact si sa comunice clar pentru ca mesajele pe care le transmit sa fie intelese corect. Cei singuri au sanse sa regaseasca o iubire veche, de mult uitata.

Rac

Racii au parte de o luna cu suisuri si coborasuri in plan sentimental. Pentru acesti nativi, septembrie vine cu provocari. Cand se vor simti mai bine in relatie vor apare discutii si nedumeriri. Totul are o rezolvare, insa nativii vor trebui sa dea dovada de rabdare. Cei singuri au sanse mari sa traiasca aventuri de neuitat si chiar sa se implice intr-o relatie stabila.

Leu

Pe Lei ii asteapta o luna dificila in plan amoros. Acestia trebuie sa se opreasca in loc si sa se gandeasca foarte bine pe ce drum vor sa mearga. Cei aflati intr-o relatie de cuplu au sanse mari sa isi consolideze relatia. Exista insa si nativi care vor spune stop si isi vor cauta fericirea in alta parte. In schimb, cei singuri, au sanse sa-si gaseasca jumatatea numai in momentul in care sunt dispusi sa renunte la conceptii si sa accepte defectele celor din jur.

Fecioara

Pentru Fecioare, luna septembrie nu este o perioada potrivita pentru a lua decizii importante sau pentru a face propuneri in ceea ce priveste viata de cuplu si/sau relatiile cu cei din jur. Este posibil sa apara unele neintelegeri sau confuzii intre parteneri. Trebuie sa ia insa lucrurile cu calm, deoarece toate aceste neintelegeri isi vor gasi rapid solutionarea.

Balanta

Pentru Balante luna septembrie nu este una tocmai favorabila in ceea ce priveste relatiile. Pentru ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit, fie din cauza ca au asteptari mult prea mari de la partener, fie ca isi dau seama ca sunt nefericiti, nativilor li se sugereaza cat mai multe iesiri in aer liber sau in oras impreuna cu partenerul. Comunicarea este esentiala, cu atat mai mult in aceasta luna.

Scorpion

Scorpionii au parte de o luna pasionala dar incordata, iar iubirea presupune asumarea de riscuri. Tensiunea dintre parteneri va disaprea insa usor si va lasa loc pasiunii. Cei singuri pot avea parte de nopti incendiare cu persoane necunoscute. Scorpionii au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea in bratele cuiva cu care impartasesc aceleasi preocupari intelectuale sau spirituale.

Sagetator

Sagetatorii se bucura de un inceput de toamna ca-n povesti. Au parte de liniste si armonie in viata de cuplu si in familie si radiaza de fericire. Nativii isi vor face planuri marete de viitor impreuna cu partenerul si vor incepe sa construiasca impreuna ceea ce isi doresc. Pentru cei singuri nu este insa o luna favorabila pentru a-si gasi jumatatea.

Capricorn

Capricornii au parte de fericire in viata de cuplu. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca marea iubire. Astrele le vor scoate in cale persoana potrivita, trebuie doar sa deschida bine ochii pentru a o vedea. Cei implicati deja intr-o relatie de cuplu vor dori sa-si consolideze relatia. Se anunta logodne si clopote de nunta pentru acesti nativi.

Varsator

Varsatorii nu au parte de vesti bune la inceput de toamna. Viata amoroasa le da multe batai de cap si le aduce provocari si dezamagiri in relatia de cuplu. Pentru unii nativi, luna septembrie aduce idile secrete. Trebuie sa aiba grija insa, sa nu fie prinsi pe picior gresit de partenerul de cuplu.

Pesti

In viata de cuplu, Pestii vor avea mai mult interese pragmatice, concrete, materiale, menite sa aduca stabilitate vietii de familie. Isi vor face planuri marete de viitor impreuna cu partenerul de cuplu si nu se vor lasa pana nu le vor duce la capat. Se anunta evenimente neasteptate si surprize placute in viata de cuplu a acestor nativi.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro