Horoscop lunar

#horoscop bani februarie #horoscop cariera februarie #horoscop februarie 2023 # horoscop februarie

HOROSCOP CARIERA SI BANI FEBRUARIE 2023. Se anunta castiguri importante pentru zodii

Cand vine vorba de cariera si bani, astrele sunt mai darnice in februarie. Sansele de avansare si de castiguri sunt mari, insa totul depinde de eforturile depuse de fiecare nativ in parte, dar mai ales de modul in care raspund provocarilor si piedicilor care le apar in cale luna aceasta. Afla acum daca ai sau nu noroc la bani in luna februarie, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii au parte de schimbari benefice in ceea ce priveste cariera. Fie se vor orienta catre un nou domeniu fie vor accepta o noua oferta, mai avantajoasa. Oricum ar fi este o luna perfecta pentru studiilor si calatoriilor in interes de serviciu. Cei mai avantajati sunt insa nativii care lucreaza in domenii creative. Banii vin in special din parteneriate si colaborari.

Taur

Taurii au parte de o luna plina de vitalitate si reusesc sa se faca remarcati. Dau dovada de ingeniozitate si abilitate de a comunica. Nativii sarguinciosi au toate sansele sa avanseze in aceasta luna. Este posibil sa apara castiguri neasteptate.

Gemeni

Luna februarie este perioada perfecta pentru revigorarea situatiei materiale si pentru consolidarea carierei. Gemenii dau dovada de un simt ascutit al afacerilor si investitiilor luna aceasta, iar de aici pana la a face bani este un singur pas. Situatia financiara se va imbunatati insa numai in urma eforturilor depuse de acesti nativi in ultima perioada.

Rac

In februarie, Racii trebuie sa depuna eforturi consistente la locul de munca si vor avea parte de mult stres. Cu toate acestea, nativii reusesc sa se mobilizeze si sa atinga performanta. Au toate sansele sa-si atinga obiectivele si sa-si sporeasca veniturile.

Leu

Leii debordeaza de energie iar acest lucru ii influenteaza in mod pozitiv la locul de munca. Dau dovada de ambitie si spirit de initiativa, iar acest lucru ii ajuta sa isi atinga scopurile si chiar sa-si mareasca veniturile. Desi banii vor veni usor, trebuie sa fie atenti la cheltuieli si ar fi bine sa faca niste economii.

Fecioara

Fecioarele vor avea parte de o luna activa la locul de munca. Se intrevad situatii promitatoare care le vor garanta nativilor castiguri suplimentare pe termen scurt si lung, insa totul se face cu multa lupta si efort. Este posibil sa apara castiguri neasteptate din mosteniri, retrocedari sau sponsorizari.

Balanta

Natura creativ-artistica a Balantelor este pusa in valoare in luna februarie. Este o luna perfecta pentru a-si face cunoscute talentele dar si pentru promovare. Cei mai multi pot avea parte de realizari in domenii ce au legatura cu transmiterea de informatii, comunicare si negociere. Atentie insa la cheltuieli, deoarece riscul de a ramane fara bani inainte de urmatorul salariu este foarte mare.

Scorpion

Pentru Scorpioni se anunta o luna tumultoasa la locul de munca. Vor trece printr-o perioada plina de provocari, peste care pot trece daca dau dovada de o buna organizare si gandire pozitiva. Luna aceasta trebuie sa fie in permanenta pregatiti pentru schimbare. Pot castiga bani frumosi din colaborari si contracte.

Sagetator

Pentru Sagetatori se anunta o luna fructuoasa in plan profesional. Nativii reusesc sa le atraga atentia celor din jur dar si superiorilor, iar acest lucru este in avantajul lor. Este o luna perfecta pentru cei care doresc sa faca schimbari in viata profesionala si sa o apuce pe un alt drum. Castigurile suplimentare vor veni in special din investitii si cadouri.

Capricorn

Capricornii nu vor avea parte de o luna linistita la locul de munca, insa eforturile pe care le fac vor stimula castigurile. Sunt favorizate colaborarile, parteneriatele, munca in echipa si lucrul cu clientii. Este o luna perfecta pentru activitati intelectuale, creative si comerciale.

Varsator

Varsatorii trebuie sa fie cu bagare de seama luna aceasta. La locul de munca se anunta intamplari neprevazute si chiar accidente. In plus este o luna plina, cu situatii de criza, urgente si conflicte. Vor avea insa si momente de satisfactie in clipa in care reusesc sa-si atinga obiectivele. Rasplata nu se lasa asteptata, ba mai mult, se anunta castiguri suplimentare.

Pesti

Pestii sunt avantajati in plan profesional. In februarie, nativii vor da dovada de harnicie, iscusinta si implicare. Desi vor avea mult de lucru si vor depune eforturi considerabile, ajungand pana la epuizare, la finalul lunii, castigurile vor fi pe masura. Atentie insa la deciziile luate, deoarece riscurile sunt mari in aceasta luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare