Horoscop chinezesc

#anul iepurelui de apa #horoscop chinezesc 2023 #horoscop chinezesc

Horoscop chinezesc 2023. Ce iti rezerva astrele in anul iepurelui de apa

Pe 22 ianuarie, calendarul chinezesc a intrat intr-un nou ciclu, cand a trecut de la un animal zodiacal la altul. Este ziua in care ne-am luat la revedere de la tigrul feroce si fioros si vom saluta iepurele precaut si iubitor de pace.

 

Am intrebat-o pe ghicitoarea, autoarea si prezentatoarea de televiziune Tong Pik-ha ce rezerva Anul Iepurelui de Apa pentru fiecare semn animal in ceea ce priveste sanatatea, banii, munca si dragostea.

Iepure (nascuti in 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Culoare norocoasa: alb; numar norocos: patru; piatra norocoasa: aur roz

In acest an, Iepurele jigneste direct zeitatea gardianului Tai Sui (fan Tai Sui), asa ca ar trebui sa fie pregatit pentru cateva hopuri care il asteapta.

Ei pot incerca sa-si stimuleze norocul cu evenimente de bun augur, cum ar fi casatoria, intemeierea unei familii, cumpararea unei proprietati sau infiintarea unei noi afaceri.

Din fericire pentru iepuri, vor exista binefacatori care ii vor ajuta sa faca fata tuturor provocarilor pe care le pot avea. Exista doua stele norocoase pentru bogatie pentru Iepuri in acest an, asa ca ar trebui sa isi asume un pic mai mult risc atunci cand vine vorba de investitii.

Munca ar trebui sa fie armonioasa pentru angajatii cu gulere albe - dar nu uita ca acesta este un an care ofenseaza zeitatea tutelara, asa ca Iepurii ar trebui sa doneze sange sau sa mearga la dentist in a doua si a opta luna a calendarului lunar pentru a evita orice accident care se va termina cu varsare de sange.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Culoare norocoasa: verde; numere norocoase: trei, opt; piatra norocoasa: jadeit

Dragonii jignesc si in acest an divinitatea tutelara, asa ca este mai bine sa isi tina capul plecat si sa se ocupe de sarcinile care ii revin. Din fericire, acesta este si un an al bogatiei pentru acest semn zodiacal, iar sumele mici de bani pot fi folosite pentru a face castiguri mari.

In acest an, Dragonii vor fi ajutati de barbati gui ren sau binefacatori, astfel incat cei care lucreaza in industrii dominate de obicei de barbati, cum ar fi orologeria, echipamentele audiovizuale, automobilele si moda masculina, vor prospera. Exista o sansa buna pentru o marire de salariu sau o promovare.

Sarpele (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Culoare norocoasa: albastru; numar norocos: unu; piatra norocoasa: safir

Serpii ar trebui sa aiba un an destul de echilibrat, deoarece zodia lor nu jigneste si nici nu linisteste zeitatea tutelara. Acesta este un an bun pentru promovari la locul de munca, asa ca Serpii ar trebui sa incerce sa fie mai activi.

Serpii vor atrage o bogatie dinamica in acest an, asa ca pot fi mai proactivi atunci cand vine vorba de calatorii de afaceri. Chiar si calatoriile personale le pot spori norocul la locul de munca. Serpii nu ar trebui sa se teama de provocarile care le apar in cale, deoarece exista multe lucruri care ii vor ajuta.

Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Culoare norocoasa: negru; numar norocos: sase; piatra norocoasa: obsidiana

Caii sunt in contradictie cu divinitatea tutelara in acest an, iar acest lucru le va afecta relatiile. Ar trebui sa se acorde o atentie deosebita atunci cand se comunica cu oamenii.

Acesta este anul iubirii, astfel incat Caii singuri isi vor intalni perechea si pot fi mai proactivi in inceperea unei relatii. Pe de alta parte, Caii casatoriti si atasati ar trebui sa fie atenti atunci cand comunica cu ceilalti, deoarece se vor manifesta cu usurinta triunghiuri amoroase dezordonate.

Caii vor avea gui ren feminin la locul de munca in acest an, asa ca cei care lucreaza in industrii dominate in mod obisnuit de femei, cum ar fi frumusetea, cosmeticele, bijuteriile si moda feminina, vor avea sanse bune de avansare in cariera.

Oaie (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Culoare norocoasa: alb; numar norocos: noua; piatra norocoasa: cristal alb

Lucrurile vor merge bine pentru Oaie in 2023, mai ales in parteneriate si colaborari. Este, de asemenea, un an de avere prospera pentru ei si pot astepta cu nerabdare sa isi asume riscuri mai mari in investitii. Munca este, de asemenea, grozava pentru nativii Oaie, deoarece acesta este un an de progres, ceea ce inseamna ca exista sansa unei mariri de salariu sau a unei promovari.

Maimuta (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Culoare norocoasa: verde; numar norocos: trei; piatra norocoasa: cuart fantoma verde

Maimutele s-au tarat in sfarsit din ghinionul fanului Tai Sui de anul trecut. Lucrurile se vor imbunatati in acest an, fie in dragoste, fie acasa sau la serviciu. Se pot astepta la un an mai calm si armonios - 2023 va fi un an bun pentru a invata lucruri noi si pentru continuarea studiilor.

Nu este un an bun pentru bani, in care exista sanse de pierderi financiare. O strategie buna este de a face o achizitie consistenta pentru a "compensa" o pierdere financiara, cum ar fi cumpararea unor genti de lux sau a unei masini.

Cocos (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Culoare norocoasa: galben; numar norocos: cinci; piatra norocoasa: diamant

Cocosii sunt in conflict cu divinitatea tutelara in acest an si, la fel ca si Iepurii, ar trebui sa ia parte la evenimente norocoase pentru a spala ghinionul. Acesta este un an in care trebuie sa isi continue studiile intr-un domeniu care are legatura cu munca.

Din pacate, nu exista stele norocoase care sa ii ajute pe Cocosi, asa ca vor trebui sa se bazeze pe ei insisi pentru o multime de lucruri. Exista o mare pierdere financiara in stele in 2023, asa ca Cocosii ar trebui sa evite orice investitii agresive. Este, de asemenea, un an agitat la locul de munca si este foarte important ca ei sa ramana pozitivi.

Caine (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Culoare norocoasa: verde; numar norocos: opt; piatra norocoasa: cuart fantoma verde

Cainii sunt in armonie cu Tai Sui in acest an, asa ca va fi un an bun pentru retele si relatii. Este, de asemenea, un an bun pentru bogatie, asa ca pot incerca sa puna bani in lucruri in care nu investesc de obicei. Atat bogatia, cat si cariera au stele norocoase pentru acest semn zodiacal, asa ca exista sanse bune pentru o marire de salariu si o promovare.

Cu toate acestea, acesta este un an prost pentru calatorii, asa ca atunci cand Cainii sunt in strainatate ar trebui sa evite activitatile periculoase, cum ar fi schiul, schiul nautic sau scufundarile - si ar trebui sa isi aminteasca sa cumpere o asigurare de calatorie.

Porc (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Culoare norocoasa: rosu; numar norocos: noua; piatra norocoasa: ametist

Desi 2023 este un an bun pentru retele si relatii, este un an de munca grea pentru Porci din cauza lipsei de stele norocoase. Aminteste-ti - fara durere nu exista castig, asa ca acest an va necesita efort.

De asemenea, Porcii vor intalni in acest an femei dificile si puternice si ar trebui sa incerce sa evite confruntarile. Vor atrage, de asemenea, o multime de barfe, asa ca este important sa isi tina capul jos si sa nu se amestece in treburile altora.

Porcii ar trebui sa fie atenti la accidente si vatamari corporale, asa ca cel mai bine este sa evite activitatile periculoase, cum ar fi mersul pe montagne russe, bungee jumping, scufundari sau schi nautic in acest an.

Sobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Culori norocoase: rosu, violet; numere norocoase: doi, sapte; piatra norocoasa: rubin

Sobolanii sunt "distrusi" de Tai Sui in acest an, ceea ce se manifesta de obicei printr-o deteriorare a relatiilor. Din fericire, acesta este un an al romantismului pentru Sobolani, iar cei singuri ar trebui sa ia parte la mai multe activitati sociale pentru a cunoaste oameni noi sau potentiali parteneri. Sobolanii aflati deja intr-o relatie ar trebui sa fie foarte atenti pentru a evita aventurile ilicite.

Este, de asemenea, un an bun pentru cariera pentru Sobolani - acestia ar trebui sa aloce ceva timp pentru munca in timp ce socializeaza pentru a avea sansa unei promovari sau a unei mariri de salariu.

Bivoli (1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Culoare norocoasa: alb; numere norocoase: patru, noua; piatra norocoasa: aur

Bivolii nu il jignesc si nici nu il linistesc pe Tai Sui in acest an. Acesta este un an al bogatiei pentru acest semn zodiacal, asa ca ar trebui sa munceasca din greu pentru a maximiza castigurile financiare. Din pacate, Bivolii nu vor avea nicio stea norocoasa, asa ca vor trebui sa se bazeze pe ei insisi.

Sanatatea va fi o problema, asa ca ar fi o idee buna pentru acest semn zodiacal sa mearga la un control corporal inainte de incheierea Anului Tigrului. Este, de asemenea, un moment bun pentru Bivoli sa cumpere mobila noua sau sa inceapa unele renovari usoare acasa pentru a promova o avere mai buna in familie.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Culori norocoase: auriu, argintiu; numar norocos: noua; piatra norocoasa: argint

Tigrii au trecut in sfarsit peste ghinionul fanului Tai Sui de anul trecut si vor intra in forta in noul ciclu zodiacal. Vor avea o multime de oameni de ajutor care ii vor ajuta sa-si atinga obiectivele.

Tigrii vor avea o stea norocoasa la capitolul avere, asa ca ar putea lua in considerare o strategie mai agresiva atunci cand investesc. Va fi, de asemenea, un an nesabuit pentru Tigri, ceea ce inseamna ca va fi usor sa piarda si sa rataceasca lucruri.

Daca Tigrii calatoresc, ar fi o idee buna sa cumpere o asigurare de calatorie, deoarece sunt putin predispusi la boala in acest an si ar trebui sa isi ia vitaminele, sa faca exercitii fizice si sa isi faca un control medical.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro