Dieta si nutritie

#dieta cu sfecla #slabit #dieta

Dieta cu sfecla rosie. Cum poti sa slabesti fara prea mult efort

In cazul in care vrei sa scapi cat mai repede de cateva kilograme in plus, atunci poti sa recurgi la dieta cu sflecla, care este extrem de usor de tinut! In plus, meniul poate sa fie cu adevarat delicios. O sa observi ca poti intra in rochia pe care o visezi, in doar trei zile!

 

Aceasta dieta este potrivita daca vrei sa slabesti doua kilograme in trei zile. Te poti folosi de 500-600 de grame de sfecla rosie coapta sau fiarta in apa cu sare. Aceasta trebuie sa fie taiata sub forma de cubulete. Peste ea se pot adauga cateva linguri de miez de nuca, iar, ulterior, un dressing din otet de mere si o lingura de miere. La final, pune patrunjel tocat marunt si hrean.

Nu uita sa bei doi litri de lichide pe zi pentru ca aceasta dieta sa functioneze! La micul dejun poti consuma o salata de sfecla rosie, iar la pranz o portie de salata de sfecla cu 100 de grame de piept de pui la gratar. La cina, ar fi cel mai bine sa te rasfeti cu o salata de sfecla, potrivit Realitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului