Cumpararea unei locuinte

#vanzare casa arsenie boca # casa arsenie boca # arsenie boca

Casa lui Arsenie Boca, scoasa la vanzare. Cat costa si unde se afla

Casa lui Arsenie Boca a fost scoasa la vanzare. Aceasta este considerata un lacas sfant si este vizitata adesea de credinciosi. 

Casa natala a printelui Arsenie Boca se afla in judetul Hunedoara. Este o casa modesta, care are un teren ce se intinde pe o suprafata de 8,5 hectare.

O agentie imobiliara a scos la vanzare locuinta parintelui pentru suma de 10.000 de euro, potrivit unui anunt oficial. 

"Ocazie unica! Se vinde locul natal al Sfantului Parinte Arsenie Boca

10.000 lei! Oportunitate unica, in Romania, pentru investitorii imobiliari!

Se vinde locul natal al Sfantului Parinte Arsenie Boca, de pe dealul Bujoara, din satul Vata de Sus, comuna Vata de Jos, judetul Hunedoara.

In Muntii Metaliferici, din judetul Hunedoara, intr-un peisaj de poveste, intr-un loc retras, binecuvantat, la o altitudine de 600-650 m, in 1910 a vazut lumina zilei, cel ce avea sa fie cunoscut si numit in popor Sfantul Ardealului, parintele Arsenie Boca. Aici si-a petrecut copilaria pana la varsta de 12 ani, alaturi de mama sfintiei sale, Crestina si tatal Iosif.

Astazi se mai pastreaza doar vatra casei parintesti, insemnata de o cruce de marmura alba, ridicata de credinciosii locului, iar ca semn de sfintenie a locului astazi se afla construita o frumoasa bisericuta a Schitului Bujoara, schit de maicute, ce poarta hramul si ocrotirea Sfantului Ioan Iacob Hozevitul, de la Neamt.

Proprietatea are 8,5 Ha – Teren extravilan, fanete si teren arabil, 2 casute + anexa + 1 foisor de vara

Locatia: satul Vata de Sus, comuna Vata de Jos, judetul Hunedoara, Romania.

Proprietatea face parte din patrimoniul spiritual ortodox, unica, inestimabila, ca valoare spirituala.

Asteptam ofertele dumneavoastra, pentru cumpararea acestui mirific loc pamantesc!", este anuntul postat de agentie pe olx.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului