Bebelusi

# bibs # suzete bibs #suzete

Sunt suzetele Bibs cele mai bune?

Suzetele au reprezentat un subiect discutat in randul cresterii copiilor inca de la aparitie. Cu timpul, suzetele au devenit un obiect esential pentru bebelusi. Incepand cu anul 1978, un brand specializat in produse pentru copii a lansat o colectie de lux de suzete care imbină toate caracteristicile necesare pentru a fi un produs ideal. Vorbim despre brand-ul Bibs, care a ales calea cea mai sigura pentru a ajunge la inimile părinților si copiilor. Suzetele Bibs sunt calitative, suzetele Bibs sunt non-toxice, sunt cele mai bune suzete pentru nou nascuti, arata bine si sunt accesibile ca pret.

Haideti sa aflam ce mai face din suzeta Bibs ce mai buna suzeta pentru nou nascut!

Suzeta Bibs din latex sau suzeta Bibs din silicon?

Prima intrebare pe care si-o pun parintii este care suzeta este cea mai bunq pentru nou nascuti, suzeta din latex sau suzeta din silicon? Suzetele Bibs pentru 0-6 luni sau suzetele Bibs pentru 6-18 luni au variante atat din silicon, cat si din latex. Ambele sunt realizate din cauciuc natural 100% fara BPA si PVC si indeplinesc standardul EN 1400 + A2, deci siguranta bebelusului va fi pe primul loc.

Cum o alegeti pe cea potrivita? Ei bine, trebuie sa stiti ca suzetele din silicon sunt mai dure putin decat suzetele din latex, asa ca suzetele din silicon sunt mai solide si de lunga durata si nu se vor strica la fel de repede ca suzetele din latex. „Judecatorul” final va fi bebelusul dumneavoastra. Daca nou nascutul se simte confortabil cu suzeta, atunci inseamna ca ati facut alegerea potrivita.

Suzetele Bibs au inca un plus: sunt o gama foarte variata de suzete. De ce este acest aspect important? Pentru ca niciun bebelus nu seamana cu celalalt. Fiecare nou nascut prefera alt tip de suzeta. Poate ca acelasi nou nascut, pe masura ce va creste va dori sa incerce alt tip de suzeta Bibs. Gama de suzete Bibs include de la suzeta fosforescenta, suzeta de noapte pana la suzete cu design diferit, tip fluture, dantelate, in diferite palete de culori. Sunt nelipsite si cele mai cautate suzete: suzeta rotunda, suzeta simetrica si suzeta ortodontica. Mai exact, de toate pentru toti. Nu te speria daca nu stii ce sa alegi, copilul tau iti va arata singur daca se simte confortabil sau nu cu suzeta.

Afecteaza suzeta Bibs dintii bebelusului?

O alta intrebare frecventa este impactul suzetei asupra dintilor si, bineinteles, dorim sa raspundem si la aceasta intrebare cat mai concret si mai sincer cu putinta. Cei de la Bibs sunt in contact permanent cu profesionisti din domeniul sanatatii dentare. Cand vine vorba de dinti, nu conteaxa cu adevarat ce suzeta foloseste copilul, deoarece dintii se vor alinia in mod normal. Nu exista studii care sa confirme ca un tip de suzeta este mai bun decat altele in ceea ce priveste problemele de aliniere a dintilor.

Alege suzeta Bibs - cea mai buna suzeta

Avand  in vedere ca suzetele Bibs indeplinesc toate conditiile pentru a deveni preferatele copiilor, nu gasim niciun impediment din a nu arunca un ochi peste colectiile lansate de ei. Le gasesti chiar aici la noi pe site. Daca doresti sa afli mai multe despre suzeta Bibs si alte produse, te invitam sa arunci o privire si pe blog-ul Melvelo.

Suntem frecvent la curent cu noutatile. Daca ai intrebari nu ezita sa ne scrii. Suntem pregatiti sa raspundem oricand intrebarilor voastre despre suzete si cele mai bune suzete!

FOTO: bibsworld.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului