Astrologie

#zodii puteri paranormale #puteri paranormale #zodii

Doua zodii cu puteri paranormale. Sunt capabile sa-ti citeasca gandurile

Majoritatea oamenilor au un anumit tip de abilitate psihica, chiar daca nu sunt constienti de aceasta. Unii sunt capabili sa recunoasca usor o persoana care minte, altii pot intui evenimente care urmeaza sa se intample, iar altii pot parea ca au abilitatea de a citi gandurile celor din jur, iar lista poate continua. 

 

Potrivit astrologiei, unele semne zodiacale au puteri mai mari decat altele, iar abilitatile acestora apar in mai multe moduri. Iata care sunt zodiile care par ca au puteri paranormale. Le recunosti?

1. Pesti

Cei mai multi Pesti nici macar nu stiu cat de psihici sunt. Ei cred ca simtul lor uimitor de intuitie este ceva ce are toata lumea, dar nu este asa.

Din fericire, ei se bazeaza pe intuitia lor atunci cand iau decizii. Ei pot termina propozitiile altor persoane chiar si atunci cand nu exista o legatura puternica intre ei si par sa stie intotdeauna cand ceva bun sau rau este pe cale sa se intample.

Sunt foarte plini de compasiune, ceea ce este o trasatura buna pentru cineva care poate vedea lucruri rele la orizont. De cele mai multe ori, abilitatea lor psihica vine sub forma unei muze care ii ajuta in arta lor. Este vorba de abilitate psihica sau de interventie divina?

2. Rac

Capacitatile psihice ale Racilor vin in termeni de emotii - pot simti cand cineva este suparat, chiar daca acea persoana pare a fi calma. Daca Racul simte ca o afacere nu este in regula sau suspecteaza ca cineva nu este sincer, o poate simti pana in adancul stomacului, la propriu.

Ei au o empatie uriasa, ceea ce le poate declansa abilitatile psihice. Sunt foarte sensibili la vibratiile cosmice, mai ales atunci cand asculta muzica, ceea ce ii face unul dintre cele mai paranormale semne zodiacale.

De fapt, Racii sunt adevarati mediumi deoarece se pricep sa ii ajute atat pe cei vii, cat si pe cei morti sa isi gestioneze emotiile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului