Astrologie

#zodii #manipulare #femei

Cele 3 femei din zodiac pe care un barbat nu le poate manipula niciodata

Exista cei care gresesc pe partea de incredere si cei care nu s-ar lasa niciodata calcati in picioare. Horoscopul tau poate dezvalui acest gen de detalii despre tine si acestea sunt cele 3  zodii de femei pe care un barbat nu le poate manipula niciodata.

 

Desi abilitatile emotionale pot fi antrenate, exista trasaturi de personalitate care ies in evidenta atunci cand o persoana se confrunta cu o situatie complicata.

Fiecare semn zodiacal apartine unui element astrologic care ii guverneaza comportamentul: pamant, foc, aer si apa. Ea determina modul in care vad lumea si le ascunde fiecare dintre calitatile lor.

Femeile din zodiac pe care un barbat nu le poate manipula niciodata

Astrele ne inzestreaza cu anumite calitati si trasaturi. Unele femei sunt mai puternice si datorita semnului lor zodiacal. Iata care sunt nativele din zodiac care nu se vor lasa niciodata calcate in picioare de un barbat:

Taur

Femeile din zodia Taur sunt obisnuite sa se descurce singure si nu asteapta sa fie salvate de un print pe un cal alb. Sunt afectuiase si credincioase. Ele se daruiesc complet doar daca exista reciprocitate.

Leu

Femeile Leu sunt dominante si nu s-ar multumi niciodata cu un barbat car le ofera firimituri de iubire. Stiu cat valoreaza si nu se tem sa fie singure, dimpotriva, se bucura de asta.

Scorpion

Stiu cum sa se faca auzite si au invatat atat de mult din greselile lor incat nu-si permit sa piarda timpul cu jumatati de masura. Le place sa fie intr-un cuplu, dar niciodata in detrimentul valorilor lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro