Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop martie #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop 4 – 10 martie 2024. Marte si Uranus aduc provocari zodiilor. La ce sa te astepti in aceasta saptamana

 

Marte il provoaca pe Uranus in aceasta saptamana si se comporta precum un foc arzator, care cauta caldura si vitalitate, dar ii arde pe cei care nu pot face fata caldurii. In acelasi timp, Uranul este precum o furtuna luminoasa puternica, hotarat sa provoace schimbari in peisaj. Iti poti imagina aceste doua energii intense, in contradictie? Este cazul ca in aceasta saptamana sa te astepti la neasteptat, deoarece Uranus este sfidator in ceea ce priveste schimbarea si nu face decat sa enerveze si mai mult latura inflacarata a lui Marte.

Berbec

In timp ce Marte tranziteaza imprudent a 11-a casa a Soarelui, in aceasta saptamana, il provoaca pe imprevizibilul Uranus intr-un aspect de cuadratura. Apar tensiuni cand vine vorba de activitati sau proiecte de grup. Desi s-ar putea sa nu fii de acord cu toti cei implicati, ar putea exista totusi o modalitate de a lucra impreuna, chiar daca aveti puncte de vedere diferite. Intr-un razboi de egoism, nimeni nu castiga. Cel mai bine este sa te indepartezi de orice tentatie de a te implica in jocuri de putere.

Taur

In timp ce Marte tranziteaza a zecea ta casa solara a carierei, se va intalni cu Uranus intr-un aspect de cuadratura noduroasa. Cunoscuta drept planeta perturbarii, Uranus iti zguduie lumea in ceea ce priveste autoritatea. Desi s-ar putea sa te simti nelinistit sa te confrunti cu abuzul de putere, alege-ti cu intelepciune bataliile. Pastreaza-ti integritatea si maturitatea. Reactiile infierbantate nu ar face decat sa va diminueze sansele de a castiga respect. Fii atent la limitele de la locul de munca, deoarece ar putea exista mai multa rebeliune sau rezistenta in aer.

Gemeni

Intreaba-te de unde provine perspectiva ta in aceasta saptamana. Pe masura ce se activeaza a noua ta casa solara a credintelor, devii din ce in ce mai frustrat, deoarece iti inchizi mintea la ceea ce nu iti este familiar. Oricat de important ar fi sa ramai fidela moralei tale, te-ar putea ajuta sa fii curioasa cu privire la alte moduri de a vedea lucrurile. Exista doua fete ale fiecarei monede. Intampini mai multa pace reflectand asupra punctelor moarte culturale sau de stil de viata.

Rac

Cheia pentru a te vindeca dupa o inima franta este sa procesezi sentimentele profunde care stau la baza nefericirii tale. Pe masura ce a opta ta casa solara a apelor emotionale profunde este activata de Marte in aceasta saptamana, frustrata si mai mult de cuadratura sa cu Uranus, te vei simti mai sensibil. Bine ai venit in zona furie deoarece este probabil sa simti multa tristete cand ajungi la radacina problemei. Bine ai venit in tristete, deoarece este vorba de sentimente de infrangere atunci cand ajungi la miezul problemei. Pentru a-ti recapata puterea, observa si corecteaza-ti cursul in situatiile care te fac sa te simti neputincios.

Leu

Saptamana aceasta iti pune la incercare rabdarea, deoarece temerarul Uranus se afla in cuadratura cu nelinistitul Marte in a saptea ta casa solara a relatiilor, Leu. Desi poate fi frustrant atunci cand apar dezacorduri si neintelegeri in relatii, va fi o sansa de a face un pas inapoi si de a privi imaginea de ansamblu. Petrece timp de calitate singur pentru a vedea mai clar persoanele care te privesc. Ce poti invata din aceste situatii? Cum poti schimba tiparul? Ce poti face cu ceea ce este in controlul tau in urmatoarea interactiune?

Fecioara

Pe masura ce Marte tranziteaza nelinistit saptamana aceasta a sasea ta casa solara a responsabilitatii si intra in cuadratura cu nesabuitul Uranus, va deveni clar ca nu ai timp pentru toti si pentru toate. Ia intarzierile, ocolurile sau greselile ca pe un semn ca trebuie sa incetinesti pasul. Graba iti creeaza probleme suplimentare. A-ti lua timp iti permite sa fii atent la detalii si sa ai succes in sarcinile tale. Pe masura ce lista ta de task-uri creste, pune la indoiala ceea ce trebuie cu adevarat sa faci zi de zi. Stabileste asteptari realiste pentru a avea mai mult succes si pentru a preveni epuizarea. Sanatatea ta conteaza mai mult decat agenda.

Balanta

A cincea ta casa solara a placerii este activata, in aceasta saptamana, de Marte care se intalneste cu imprevizibilul Uranus intr-un aspect frustrant de cuadratura. Conversatiile cu partenerul de cuplu pot veni cu tensiune, fie intr-un mod amuzant sau mai putin amuzant. In timp ce navighezi prin nelinistea ta in dragoste, canalizeaza-ti sentimentele in mod creativ. Sa-ti pui sufletul pe tava poate deveni destul de obositor atunci cand nu ai o o perdea pentru sentimentele tale cele mai intime. Atunci cand te astepti ca partenerul de viata sa iti indeplineasca toate nevoile emotionale, te limitezi. Saptamana aceasta, aminteste-ti sa nu-i faci pe ceilalti singurii responsabili pentru fericirea ta. Pe de alta parte, refuza sa-ti asumi intreaga responsabilitate pentru multumirea celorlalti in interiorul lor!

Scorpion

Saptamana aceasta, Marte intra in a patra ta casa solara, casa a conexiunii sincere, si se intalneste cu Uranus intr-un aspect tensionat de cuadratura. Vei observa sentimentele subiacente sau mecanismele interioare ale celor din jurul tau dincolo de prezentarile de la suprafata. Cu cat esti mai sensibil, cu atat mai mult vei sesiza aceste lucruri. Indiferent de ceea ce observi, concentreaza-te pe tine si pe ai tai. Familia pe care ti-ai ales-o este prioritara pentru munca si inteligenta ta emotionala. Oricat de mult ti-ai dori sa ii ajuti pe ceilalti, aminteste-ti de limitele tale, mai ales daca nu ai dovedit ca esti prea apropiat si intim.

Sagetator

Asa cum cei mai multi dintre noi am mai auzit expresia: "Comunicarea este cheia". Nu degeaba este comuna! Pe masura ce a treia ta casa solara a interactiunii sociale este afectata de nelinistitul Marte si lovita in continuare de haoticul Uranus, musca-ti limba atunci cand este necesar. Vei gasi mai multe cunostinte, putere si informatii prin ascultare activa in aceasta saptamana. Observarea este esentiala. Afirmarea prematura a opiniei tale inainte de a intelege in mod activ alte perspective te poate duce la lupte din care nu ai vrea sa faci parte.

Capricorn

A doua ta casa solara a resurselor este frustrata de Marte, in continuare in cuadratura cu imprevizibilul Uranus. Apar tensiuni in ceea ce priveste banii, gestionarea resurselor sau nevoile si valorile practice. Ramai cu picioarele pe pamant! Stima de sine si valoarea ta pot fi mentinute la un nivel ridicat, chiar si in mijlocul provocarilor. Aminteste-ti cat de departe ai ajuns, deoarece o eruptie nu inseamna ca tot progresul tau a explodat. Fii atent la cheltuielile impulsive sau la faptul ca esti de acord rapid cu lucruri care iti devalorizeaza simtul valorilor.

Varsator

Marte tranziteaza prima ta casa solara a identitatii, creand neliniste in ceea ce priveste deciziile legate de calea ta in viata, in aceasta saptamana. Mai mult, temerarul Uranus il pune in cuadratura pe Marte, facandu-te nelinistit si dornic de schimbari autonome. Oricat de mult ti-ai dori sa controlezi directia parcursului tau in viata, sincronizarea este totul. Iti pierzi intregul potential atunci cand reactionezi impulsiv la idei noi. Construirea unui plan solid mai intai este cheia ta spre libertate. Lucreaza cu frustrarile pentru a stabili limite si noi orientari, mai degraba decat sa declansezi explozii.

Pesti

Viata este mai usoara atunci cand inveti sa renunti la ceea ce te secatuieste. Marte tranziteaza cea de-a douasprezecea casa solara a sfarsiturilor si este lovit de temerarul Uranus in cuadrat. De ce sa te agati de ceea ce provoaca auto-vatamare sau distrugere? In timp ce reflectezi, gandeste-te daca ai obiceiuri proaste sau dependente de care trebuie sa te debarasezi, chiar daca este vorba de un model emotional sau de o credinta. Cresterea nu este intotdeauna usoara sau fara iritatii. Alege luptele cresterii de sine, mai degraba decat infrangerea stagnanta a neglijarii de sine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro