Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #astrologie #marte #motivatie

Horoscop 18-24 martie 2024. Venus si Jupiter aduc romantism, Marte aduce motivatie

Marti incepe sezonul Berbecului si se da startul unui nou ciclu zodiacal. Influenta Berbecului le aduce zodiilor curajul de a initia noi idei, comportamente si chiar relatii. Marte intra vineri in Pesti si ramane acolo pana pe 30 aprilie, ajutand zodiile sa renunte la tot ceea ce le retine in fata acestui nou inceput. Un sextil romantic se formeaza in aceasta saptamana intre Venus si Jupite, ceea ce este perfect pentru o magie spontana. Sfatul saptamanii este sa nu planifici prea mult, ci doar sa fii prezent. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana, in functie de zodie.

 

Berbec

Sezonul tau incepe marti. Acesta aduce cu el doua eclipse, asadar pregateste-te pentru schimbari monumentale cu claritate, speranta si adaptabilitate. Marte intra vineri in zona ta de inchidere guvernata de Pesti, dandu-ti puterea de a ramane in prezent, renuntand la trecut. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend este unul placut si intruchipator, asadar conecteaza-te cu intelepciunea corpului tau!

Taur

Ia-ti un mic concediu sabatic. Cand sezonul Berbecului incepe, adica marti, este timpul sa inchei treburile nerezolvate, sa te odihnesti si sa te reincarci inainte de ziua ta de nastere. Marte intra vineri in zona ta de prietenie guvernata de Pesti, consolidandu-ti legaturile cu comunitatea ta. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend iti echilibreaza singuratatea cu o socializare semnificativa.

Gemeni

In ultima luna, te-ai concentrat asupra carierei tale, dar acum astrele te indeamna sa initiezi un nou capitol de prietenie si apartenenta. Marte intra vineri in zona ta de munca guvernata de Pesti, ajutandu-te sa gasesti mai multa libertate si autonomie la locul de munca. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend te ajuta sa te vindeci de acolo unde faci excese.

Rac

Ridica-te si straluceste! Sezonul Berbecului incepe marti si initiaza o evolutie profesionala interesanta, de succes, in care visele tale devin realitate. Marte intra vineri in zona ta de intelepciune guvernata de Pesti, inspirandu-te sa inveti noi abilitati pentru a-ti avansa obiectivele. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend atrage persoane care iti impartasesc valorile si mentalitatea de crestere.

Leu

Cand sezonul Berbecului incepe marti, vei calatori cu avionul si vei vizita noi spatii care te ajuta sa-ti extinzi orizonturile. Marte intra vineri in zona ta de intimitate guvernata de Pesti, inspirandu-te sa fii mai pasional doar de dragul placerii. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend vrea sa depui eforturi pentru intimitate si apoi sa te bucuri de recompense.

Fecioara

Inceputul sezonului Berbec de marti iti duce relatiile in locuri mai puternice prin incredere, vulnerabilitate si impartasirea sentimentelor tale. Marte intra vineri in sectorul romantismului tau guvernat de Pesti, dandu-ti puterea de a gasi castigul / castigul reciproc peste decizii. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend iti imbunatateste viziunea asupra iubirii cu mai mult optimism, speranta si credinta.

Balanta

Iubirea este in floare pentru Balante! Sezonul Berbecului care incepe marti atrage noi relatii, aprofundeaza dinamica in care te afli, si/sau finalizeaza usor relatiile. Marte intra vineri in zona ta de bunastare, guvernata de Pesti, si te ajuta sa iti cultivi sanatatea mentala, fizica si spirituala. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend iti aminteste ca cele mai sexy momente se afla in detalii, asa ca ramai ager si acorda-le atentie.

Scorpion

E o saptamana buna pentru tine. Inceputul sezonului Berbecului, marti, te ajuta sa iti asumi responsabilitatea pentru bunastarea ta, in cel mai mai sarguincios mod posibil, astfel incat sa poti continua sa faci fata la tot ceea ce iti iese in cale. Marte intra vineri in zona ta de incredere guvernata de Pesti, oferindu-ti un impuls pentru stima de sine. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend te inspira sa vezi cine ti-a castigat increderea si de ce.

Sagetator

Exprima-te liber! Sezonul Berbecului incepe marti si iti da puterea de a impartasi adevarul sentimentelor, gandurilor, dorintelor si temerilor tale cu persoanele care trebuie sa le stie. Marte intra vineri in spatiul inimii tale guvernat de Pesti, ajutandu-te sa mentii limitele pentru siguranta emotionala. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend vrea sa gasesti bucurie si placere in lucrurile mici, simple, care dau sens vietii.

Capricorn

Inceputul sezonului Berbecului, marti, te ajuta sa petreci timp "acasa" atat in exterior, cat si in interior, normalizandu-ti emotiile. Marte intra vineri in sectorul tau de comunicare guvernat de Pesti, inspirandu-te sa intelegi subtextul, limbajul corpului, indiciile si tonurile. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend iti schimba obiceiurile mentale intr-un mod puternic pentru a-ti cultiva o mai mare incredere.

Varsator

Foloseste-ti cuvintele! Sezonul Berbecului incepe marti si te ajuta sa comunici cu mai multa compasiune si claritate. Marte intra vineri in sectorul tau de venituri guvernat de Pesti, care te imputerniceste sa gasesti abordari alternative pentru libertatea financiara. Sextilul Venus-Jupiter din acest weekend te invita sa vezi legaturile dintre ceea ce simti din punct de vedere emotional si ceea ce simti si din punct de vedere fizic.

Pesti

Dupa luna zilei tale de nastere, sezonul Berbecului te ajuta sa gasesti centrul, calmul si impamantenirea pe care o cauti. Marte intra in semnul tau vineri si iti ofera rezistenta pe care o doresti pentru a-ti atinge obiectivele si visele. Un sextil Venus-Jupiter in acest weekend iti armonizeaza abordarea comunicarii si iti deschide un spatiu pentru o poveste de dragoste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare